De Batavus Diva heeft de looks van een moderne omafiets: een stevig frame, trendy kleuren en dikke banden voor meer comfort. De 3- of 7 versnellingsnaaf maakt van de Batavus Diva een degelijke stadsfiets die zich uitstekend leent voor ritjes naar winkels, vriendinnen en school.

Meer: Batavus fietsen | Stadsfietsen | Omafietsen

 • Batavus Diva 7 Plus
  799,- 619,-
  (3)
 • Batavus Diva E-go
  1.699,- Vanaf 1.275,-

 • Een paar jaar geleden kwam Batavus op de markt met de Diva, deze sloeg meteen aan en werd in no- time zeer populair. Deze Batavus Diva was er in alleen 3 versnellingen.

  Batavus zag de populariteit groeien van de Diva en heeft in de loop der jaren verschillende uitvoeringen op de markt gebracht van de Diva.

  De standaard Diva heeft 3 Shimano Nexus versnellingen die probleemloos schakelen. Remmen doe je met een terugtraprem. De verlichting wordt aan de voorkant aangedreven door een geruisloze naafdynamo en de achterkant zit een led lamp die op batterijen werkt.

  De geometrie van het frame zorgt ervoor dat je zeer ontspannen en rechtop kan fietsen, de brede banden geven nog meer comfort op de Batavus Diva. Door de gesloten kettingkast heb je minder onderhoud. De Diva is voorzien van een AXA Defender goedgekeurd ART slot waar je een insteekketting in kan steken. Deze basic Diva is er ook met 7 versnellingen. Het verschil tussen de 3 en de 7 is op de 4 versnellingen meer de remmen. De 7 versnellingen heeft rollerbrakes welke onderhoudsvrij zijn en veilig remmen.

  Batavus Diva Plus

  Ook op de markt van de fietsen met een voorrekje heeft de Batavus Diva een grote populariteit. In de basis is deze Diva geheel hetzelfde als de “normale Diva” echter dan met een sterk aluminium voorrek waar je een mand of krat op kan monteren. Om de fiets stabiel te parkeren is de Batavus Diva voorzien van een Ursus Jumbo tweepootstandaard en een stuurvergrendeling die je in een handomdraai op slot kan zetten, daardoor blijft het stuur recht staan. De Diva Plus is er in een uitvoering met 3 en 7 versnellingen. De 3 versnellingen is voorzien van een terugtraprem en de uitvoering met 7 versnellingen met rollerbrakes.

  Batavus E-Diva

  De Elektrische Batavus Diva is gebaseerd op de Diva Plus. De Diva heeft 7 Shimano Nexus versnellingen en Shimano rollerbrakes remmen. De Batavus E-Diva is voorzien van een Ursus Jumbo tweepootstandaard en een stuurvergrendeling om het stuur vast te zetten. Het elektrische gedeelte van de fiets wordt aangedreven door het bekende en betrouwbare Emotion systeem. De 300 Wh uitneembare accu die een actieradius heeft van een 70 kilometer zit onder de bagagedrager en kan opgeladen worden in de fiets of buiten de fiets. Er is ook een 400Wh accu tegen een meerprijs te verkrijgen. De ondersteuning bedien je vanaf het stuur met een vaste display. Er zijn 5 ondersteuning standen om de geruisloze voorwiel motor te bedienen.

  Klantenbeoordeling 9.0/10 - 1584 reviews