• Batavus Mambo DeLuxe
  899,- 689,-
  (2)
 • Batavus Mambo 7 2017
  799,- 599,-
  (2)

 • Batavus is een van de grootste en bekendste fietsmerken van Nederland. Zo leveren ze al sinds het jaar 1904 de beste en meest innovatieve fietsen, en dat doen ze met pure passie. Batavus heeft een aantal kwaliteiten die hoog op de agenda staan. Altijd blijven innoveren, milieubewust produceren en eigentijdse designs ontwerpen van hoogwaardige materialen. Kies je dus voor een Batavus, dan kies je voor een hoogwaardig product wat met veel zorg en passie tot stand is gekomen.

  De Batavus Mambo is zeker geen uitzondering als het gaat om een innovatieve fiets met een eigentijds design. De Mambo is niet voor niets de meest populaire stadsfiets van Batavus. Het oerdegelijke frame en vlotte uiterlijk zorgen voor een zeer praktische en comfortabele fiets. De achterdrager is op een zeer stevige manier verbonden met het frame, wat ervoor zorgt dat je zonder problemen zware fietstassen kunt vervoeren.

  De Mambo is hierdoor ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een kinderzitje. Dit alles zonder dat de Batavus Mambo ook maar een krimp geeft. Nu denk je misschien dat al die stevigheid een hoog gewicht met zich mee brengt, maar niets is minder waar. Met maar 21kg schoon aan de haak manoeuvreer je je met gemak naar je bestemming.

  Uitrusting

  De Batavus Mambo is van top tot teen uitgerust met kwaliteitsproducten. Zowel van eigen makelij als van bijvoorbeeld Shimano. De Shimano Nexus 7 naaf schakelt uitermate soepel en laat de pedalen bijzonder licht rondgaan.

  Batavus heeft voor de veiligheid een hele slimme koplamp en achterlicht ontworpen, de zogenaamde Aerflow lampen, die niet alleen veel licht geven, maar ook zeer goed zichtbaar zijn vanaf de zijkant. Beide zijn bekroon met het 3 sterren RAI keurmerk voor fietsverlichting (RKF). Aerflow componenten zijn eigenlijk een aantal innovaties van Batavus die het leven van de gebruiker een stuk makkelijker maken.

  Nog een voorbeeld is de automatische geïntegreerde kettingspanner in de kettingkast. Minder onderhoud en minder gerammel aan je fiets. Wie wil dat nou niet?

  Comfort

  Ben je niet alleen op zoek naar een praktische fiets, maar wil je ook nog lekker comfortabel onderweg zijn? Dan is de Batavus Mambo ook bij uitstek geschikt. Gebruik je je fiets niet alleen voor korte ritjes in de stad, maar ook voor een langere fietstocht door het mooie Nederlandse landschap? Dan is de verende zadelpen en geveerde voorvork van de Batavus Mambo een geschenk uit de hemel. Trillingen worden moeiteloos geabsorbeerd en zorgen voor urenlang onvermoeid fietsplezier. Een extra handigheidje van Batavus is de handmatig verstelbare stuurpen. Hiermee kan je in een handomdraai het stuur in iedere gewenste positie zetten. Voor langere Dames en Heren is de Batavus Mambo ook in extra grote framematen verkrijgbaar.

  Batavus Mambo Deluxe

  Ben je net mama geworden? Of ben je misschien wel in blijde verwachting? Dan is de Mambo er ook in een Deluxe uitvoering. Deze is speciaal voor mama's ontworpen, en wordt ook wel moederfiets genoemd.

  De Batavus Mambo Deluxe heeft een aantal aanpassingen die het leven van een mama nét even wat makkelijker maken. Zo is de Batavus Mambo Deluxe uitgevoerd met een brede en lagere instap, is de fiets voorzien van een stuurvergrendeling die ervoor zorgt dat het stuur niet omklapt als je een voorzitje monteert en is ook nog uitgevoerd met een bijzonder stabiele tweepotige standaard. Zo kun je met gemak twee kinderen vervoeren op een veilige en verantwoorde manier.

  De stevige geïntegreerde achterdrager van zowel de Batavus Mambo als de Mambo Deluxe zijn perfect afgestemd op de GMG Yepp Maxi Easyfit kinderzitjes. Je kunt dus zonder koppelstukken en adapters direct het zitje op de achterdrager monteren. Ideaal! Typisch Batavus.

  Klantenbeoordeling 9.0/10 - 1584 reviews