De Orange fietsen staan voor licht fietsen, slim design en een robuuste kwaliteit. Het uniek vormgegeven aluminium frame zorgt niet alleen voor een optimale zithouding en comfortabel fietsen, het lage gewicht zorgt ook voor licht fietsen. Gecombineerd met hoogwaardige onderdelen van onder andere Shimano, ben je verzekerd van een kwalitatief goed product waar je letterlijk jaren mee vooruit kan.

 • Gazelle Orange C7 Plus HMB
  2.549,- Vanaf 2.029,-
 • Gazelle Orange C8 HMB
  2.999,- Vanaf 2.399,-
  (2)
 • Gazelle Orange C7 Plus HFP Panasonic
  1.999,- Vanaf 1.549,-
  (1)
 • Gazelle Orange CX HMB
  3.299,- Vanaf 2.499,-
  (1)
 • Gazelle Orange C7+ HMB LTD
  2.599,- Vanaf 1.999,-
 • Gazelle Orange C8 HFP
  2.199,- Vanaf 1.979,-

 • Stadsfietsen

  Vooral de stadsfietsen binnen de Gazelle Orange lijn zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de bekendste en populairste in Nederland. De stadsfietsen zoals de Orange C7, de Orange C7+ en de Orange C8 zijn bijna niet aan te slepen. Het zijn fietsen met voldoende versnellingen en voldoende comfortonderdelen om in de stad te gebruiken of voor woon-werkverkeer. Waar de Orange C7 het instapmodel genoemd kan worden, zijn de Orange C7+ en de Orange C8 de luxere modellen met onder andere een geveerde voorvork en zadelpen. Daarnaast zijn de fietsen afgemonteerd met hoogwaardige onderdelen als geïntegreerde verlichting en rollerbrakes.

  Sportief

  Ook de sportievere Orange T24+ en de Orange T27, beide met derailleur hebben het comfortabele Orange frame als basis. Beide modellen zijn voorzien van voldoende versnellingen om elke heuvel te overwinnen. De Orange T27 is het meest complete model met een Deore/Alivio mix-groep en vele comfortonderdelen. Naast de geveerde voorvork en zadelpen heeft de fiets geïntegreerde verlichting en rollerbrakes.

  Elektrische fietsen

  Er is ook een ruim assortiment elektrische fietsen beschikbaar binnen de Gazelle Orange lijn. Alsof de keuze tussen de modellen nog niet ruim genoeg is, kan gekozen worden voor een Bosch-, Impulse-, Panasonic- of Innergy motor. Het grootste verschil tussen de motoren is de plaatsing. Bosch en Impulse zijn in de trapas geplaatst, Panasonic en Innergy in het voorwiel.

  Voorwielmotor

  Bekende modellen met voorwielmotor zijn de Orange C7 HF Panasonic en de Orange C HF Innergy. Voor beide motoren is de fiets met verschillende accu's te upgraden, daarnaast is de fiets met Panasonic motor ook nog in een Plus uitvoering beschikbaar. De Orange C7+ HF Panasonic is extra comfortabel gemaakt met een geveerde voorvork en zadelpen.

  Middenmotor

  Bekende modellen met een middenmotor zijn de Orange C7 Plus HM Bosch en de Orange C7 HM Impulse. Beide fietsen met een zeer stabiele en stille middenmotor. Waar de fiets met Bosch motor wat luxer uitgevoerd is met hydraulische velgremmen van Magura, geïntegreerde verlichting en een geveerde zadelpen, is de fiets, met het in eigen beheer ontwikkelde Impulse systeem, een voordeligere keuze voor de middenmotor. De fiets is standaard voorzien van een iets lichtere accu (300 wh tegenover 400 wh) en de afmontage is iets minder luxe. De fiets is voorzien van rollerbrakes en een vaste zadelpen. Eventueel kan er voor een meerprijs ook voor een zwaardere van 400 wh of zelfs 500 wh accu worden gekozen.

  Klantenbeoordeling 9.0/10 - 1584 reviews