Klantenservice

Terug

Waarom Izibike?

Waarom zou je kopen bij Izibike? Om de keuze wat makkelijker te maken en om eventuele twijfels weg te nemen hebben we de sterke punten op een rijtje gezet voor je.
 • Voor 15.00 uur besteld, de volgende dag in huis

  Wanneer je een nieuwe fiets hebt uitgezocht wil je natuurlijk zo snel mogelijk erop fietsen. Indien je fiets op voorraad is, dat wil zeggen levertijd 1-2 werkdagen, kan de de fiets de volgende dag bij je bezorgd worden. Daarvoor moet je wel voor 15.00 uur bestellen en de bezorgafspraak inplannen, zodat onze monteurs nog de tijd hebben om je fiets goed na te lopen en af te stellen.

 • Garantiegeval? Wij halen je fiets op.

  Niets is zo vervelend als een kapotte fiets. Indien er iets kapot gaat aan je fiets en dit blijkt een garantiegeval te zijn, dan laten wij je fiets ophalen en repareren. Wanneer de fiets weer in orde is maken we een afspraak om de fiets weer bij je te bezorgen. Of iets een garantiegeval is bepaalt onze klantenservice, in nauw overleg met de fabrikant. Zoals je zult begrijpen zijn er natuurlijk altijd uitzonderingen. Mocht je er aan twijfelen of het defect onder garantie valt, neem dan zeker contact op met onze klantenservice. Van deze service kun je een jaar na aankoop van de fiets gebruik maken en hoef je de deur nooit uit wanneer er zich een garantieprobleem voordoet!

 • Afhalen in Utrecht

  Een fiets is een dure aankoop en we snappen dat je die wilt afhalen. Naast bezorging door onze vervoerder Flevobird, kun je er daarom ook kiezen om je bestelling af te halen in Utrecht. Bij ons afhaalpunt kunnen we al je vragen beantwoorden en helpen we je graag om even het zadel op de goede hoogte te zetten. Onze winkel in Utrecht is een volwaardige winkel, waar je ook zonder een bestelling terecht kan en fietsen kunt bekijken en vergelijken.

 • Maak zelf een bezorgafspraak

  Na het bestellen van de fiets kun je zelf je bezorgafspraak inplannen. Je krijgt van ons een mail met een link naar ons online inplan systeem. Daar kun je zelf kiezen op welke dag je je fiets wilt laten bezorgen of op welke dag je je fiets af wilt halen.

 • 100% rijklaar thuisbezorgd

  Je nieuwe fiets wordt bij bezorging volledig rijklaar gemaakt door de vervoerder. Het zijn een paar kleine dingen zoals het rechtzetten van het stuur en de pedalen monteren. Deze hebben onze monteurs er namelijk afgehaald om ervoor te zorgen dat je nieuwe fiets onbeschadigd bij je bezorgd kan worden. Voor ons een kleine moeite om deze service te bieden, voor jou een grote zorg minder bij het bestellen van een fiets!

  Nog altijd niet overtuigd? Dan nog een paar sterke punten die je over de streep kunnen trekken.
 • Al meer dan 100.000 fietsen bezorgd

  Zoveel fietsen bezorgd, en daar zijn we trots op ook. Dat geeft aan dat we toch iets goed doen. Veel klanten weten de weg te vinden naar Izibike en onder hen ook veel klanten die naast hun eigen fiets ook een fiets voor zoon of dochter hebben aangeschaft.

 • Deskundige klantenservice

  Het kopen van een fiets doe je niet iedere dag en wellicht is niet alles duidelijk op onze site. Geen probleem, daar hebben wij onze klantenservice voor. Van maandag t/m zaterdag staan zij klaar om je te woord te staan.

 • Sinds 2004 ervaring in de online fietsenbranche

  Toen we in 2004 begonnen stond de online fietsenmarkt nog in zijn kinderschoenen. In meer dan 10 jaar is er veel veranderd. De digitale ontwikkelingen hebben veel veranderingen teweeg gebracht. Onze filosofie is echter overeind gebleven. Wij geloven nog altijd in eenvoud. Een makkelijke en overzichtelijke weg naar je nieuwe fiets.

 • Een goede vervoerder, Flevobird

  Door de jaren heen hebben we wat vervoerders versleten. Wij hebben gemerkt dat het vinden van een goede vervoerder niet zo makkelijk is als je zou denken. Met Flevobird hebben wij een goede partner gevonden die de fietsen op tijd en zonder beschadigingen op plek van bestemming krijgt.

Klantenbeoordeling 9.0/10 - 1584 reviews