Klantenservice

Terug

Gratis montagehulp

Een nieuwe fiets, daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk op rijden. Meteen het fietspad op en genieten. Bij Izibike begrijpen we dat. Daarom bieden wij aan om al onze fietsen groter dan 22 inch 100% rijklaar af te leveren.

100% rijklaar, wat wil dat eigenlijk zeggen?
Nadat we de fiets in Arnhem hebben gemonteerd, afgesteld en gepoetst wordt hij zorgvuldig in een grote doos verpakt. Onze chauffeurs zorgen er vervolgens niet alleen voor dat je fiets snel en schadevrij afgeleverd wordt, ze helpen je ook met uitpakken. Daarnaast monteren ze de pedalen en zetten het stuur in de goede richting. Uiteraard heb je geen zin om de kartonnen doos te moeten versnipperen, daarom nemen we die direct mee terug naar Arnhem. Onze gratis montagehulp zorgt voor de beste service aan huis, zodat jij direct kunt genieten van je nieuwe fiets!

Het afstellen van het zadel en het stuur is geen onderdeel van de "gratis montagehulp". De chauffeur heeft een druk schema en kan hierbij helaas niet assisteren. Hoewel hij handig is, is hij geen volwaardig fietsmonteur. Voor vragen over de fiets of onze service kan je dan ook contact opnemen met de klantenservice.

Uiteraard is het niet verplicht om van deze service gebruik te maken. In deze handleiding kan je zien welk gereedschap je nodig hebt en wat de handelingen zijn om je nieuwe fiets zelf 100% rijklaar te maken.


Let op: de gratis montagehulp kan helaas geen kinderfietsen van 22 inch en kleiner afmonteren en monteert geen zijwielen. Daarnaast is het niet mogelijk om een fietsendrager in elkaar zetten.
Klantenbeoordeling 9.0/10 - 1584 reviews