Klantenservice

Terug

Bezorgen

Je kunt je fiets laten bezorgen van maandag tot en met zaterdag door onze vervoerder Flevobird, pakketten worden bezorgd met PostNL. Indien je binnen het bestelproces kiest voor de optie bezorgen wordt je fiets bij ons ingepakt in een grote kartonnen doos. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je een bouwpakket thuis krijgt. Onze monteurs maken je fiets geheel rijklaar in de werkplaats. Alles wordt gecontroleerd, de remmen en de versnellingen worden afgesteld en de banden netjes op spanning gezet. Om de fiets schadevrij bij je af te leveren worden de pedalen gedemonteerd en het stuur gedraaid. Onze vervoerder zet het stuur bij aflevering weer recht en monteert de pedalen. Voor ons een kleine moeite, voor jou een zorg minder!

Bezorgkosten

Fiets€ 27.95
Kinderfiets t/m 22 inch€ 9.95
Onderdelen of accessoires tot € 49,99€ 4,95
Onderdelen of accessoires vanaf € 50,00GRATIS

Bij een bestelling van meerdere fietsen, wordt één keer het hoogste verzendbedrag in rekening gebracht. De verzending kost dus maximaal € 27,95.

Bij bestelling van een fietsdrager, kinderkar of accessoires in combinatie met een fiets, vervallen de bezorgkosten van de fietsdrager, kinderkar of accessoires.

Bezorging van een fiets met een onderdeel of accessoire

Heb je een fiets besteld met daarbij ook een of meerdere onderdelen en/of accessoires, dan is het belangrijk om te weten dat deze los van elkaar verzonden worden. De onderdelen kunnen niet worden ingepland, maar worden de dag na bestelling geleverd (bestellingen voor 22:00). Hier vind je de bezorginformatie van onderdelen en accessoires.
Klantenbeoordeling 9.0/10 - 1584 reviews